CUS CUS, ESCALIVADA I PEIX

 


Per fer l'escalivada necessitam:

  • 1 pebre vermell
  • 1 pebre verd
  • 1 ceba
  • 1 albergínia
  • 1 dent d'all
Ho posam tot a nes forn ,menys l'all, amb un poquet d'oli uns 30-40 minuts aproximadament. Quan ha refredat tot, ho pelam i ho tallam a tires. Tallam l'all a trossets petits li  afegim a la resta de verdures i ho trempam amb oli i sal.

Cus cus:
  • 1 punyadet de cus cus
  • 2 gots d'aigu
Posam l'aigu a bullir i quan ja bull li tiram a nes cus cus i deixam que s'hidrati i creixi. Després si ens queda un poc aiguat el podem colar.

Peix:

  • 1 llobarro ( pot ser quasevol peix blanc)
He demanat a la peixateria que m'el preparessin obert per fer a la planxa. Salam el peix i el posam a la planxa amb un poquet d'oli.

Finalment montam el plat amb el peix i l'escalivada sobre el cus cus.

Comentarios