CREMA DE CARABASSA I PEROL DE RATJADA AL FORN

 


De primer plat farem una crema de carabassa un poc diferent. Necessitam:

  • 1/2 carabassa (allargada)
  • 2 punyats d'avena
  • 1 llauna de llet de coco
  • 1/2 cullarada de cardamomo
  • 1 cullarada de cúrcuma
  • Llavors de rosella
  • Pipes de carabassa
  • Pipes de girasol
  • Pebre blanc
  • Sal
Posam a bullir la carabassa trossejada amb l'avena. Quan està cuita ,uns 20 minuts, li afegim les espícies, la llet de coco i ho trituram. A l'hora d'emplatar li posam les llavors per damunt.

De segon un peix molt fàcil de menjar ja que les espines són molt gruixades i es separen molt bé. Necessitam:
  • 4 patates
  • 4 trossos de ratjada
  • Pa rallat amb all i julivert
  • Oli
Pelam les patates i si tenim una mandolina amb aquesta les tallam a llesques primes. Feim un llit de patates a la font que posarem al forn, les salam, i damunt li col·locam el peix. Posam la mescla de pa rallat amb all i julivert damunt del peix i ho regam amb una mica d'oli. Avui no tenia tomàtics però amb llesques de tomàtic damunt encara és més bo. Ho enfornam uns 20 minuts.

Comentarios