ESPINACS I CALAMAR

 

 

Aquest menú és molt lleuger, ens pot servir tant de dinar com de sopar. Per a dues persones necessitam:

Espinacs: 

  • 500gr d'espincs
  • 1/ 2 ceba
  • 1 punyat de llavors (mescla de pipies, sèsam, lavors de rosella...)
  • 1/2 punyadet de panses
Sofregim la ceba i quan està doradeta li afegim els espinacs i les panses(jo he emprat un bloc de  congelats i he esperat a que estiguin ben descongelats). Quan estàn cuits li posam les llavors i ho acabam de sofregir tot junt.

Calamar:
  • Feim net el calamar i li feim un parell de talls en diagonal en els dos sentits per tal que no s'ens arrufi molt quan es cou. El posam a la paella o planxa amb un poquet d'oli. Quan està cuit i emplatat li posam pebre bo fumat (pimientón de la vera) i un raxolí d'oli d'oliva .

Comentarios