LLENTIES I PIT DE POLLASTRE

 


Aquest menú resulta molt ràpid de preparar ja que les llenties són de pot. Necessitam:

  • 1 pot de llenties
  • 1 plat de menestra congelada
  • 200gr de carabassa fresca
  • 1 cullerada de comí
  • Pebre negre
  • Sal 
  • Oli d'oliva
Posam a bullir la mestra i la carabasssa tallada en daus amb poca aigu i sal. Quan té el punt de cocció que ens agrada li afegim les llenties netes i escorregudes i ho acabam de condimentar amb el comí el pebre negre i rectificam de sal. Li donam um bull tot junt i ja ho tenim a punt.

Pel pit de pollastre necessitam:
  • 2 pits de pollastre sencers
  • Salvia
  • Uns 20 gr de mantequilla
  • Pebre negre
  • Sal
  • Xile fresc
Feim un parell de talls logitudinals al pits de pollastre i els salpebram. A una paella posam la mantequilla i quan està fusa li afegim les fulles de sàlvia i el pollastre. Primer ho posam a foc fort perquè agafi color i després baixam el foc i ho acab de coure a foc lent i tapat duran uns 10 minuts. Quan ho tenim cuit li posam el xile fresc per damunt. Queda molt sucós i tendre el pollastre. Ho he acompanyat de pa casolà acabat de fer.

Comentarios