- 1 pot de llenties
- 1 plat de menestra congelada
- 200gr de carabassa fresca
- 1 cullerada de comí
- Pebre negre
- Sal
- Oli d'oliva
Posam a bullir la mestra i la carabasssa tallada en daus amb poca aigu i sal. Quan té el punt de cocció que ens agrada li afegim les llenties netes i escorregudes i ho acabam de condimentar amb el comí el pebre negre i rectificam de sal. Li donam um bull tot junt i ja ho tenim a punt.
Pel pit de pollastre necessitam:
- 2 pits de pollastre sencers
- Salvia
- Uns 20 gr de mantequilla
- Pebre negre
- Sal
- Xile fresc
Feim un parell de talls logitudinals al pits de pollastre i els salpebram. A una paella posam la mantequilla i quan està fusa li afegim les fulles de sàlvia i el pollastre. Primer ho posam a foc fort perquè agafi color i després baixam el foc i ho acab de coure a foc lent i tapat duran uns 10 minuts. Quan ho tenim cuit li posam el xile fresc per damunt. Queda molt sucós i tendre el pollastre. Ho he acompanyat de pa casolà acabat de fer.
Comentarios
Publicar un comentario